Adinda Keizer

 

Persoonlijk

Mijn naam is Adinda Keizer. Ik ben getrouwd met Henk en samen hebben we twee dochters en een hond. We wonen op de prachtige Veluwe, in Nunspeet.

Achtergrond

Na tien jaar in de horeca te hebben gewerkt als leidinggevende ben ik ruim twintig jaar geleden bij toeval de verkoop ingerold. Ik ben gestart als telefonisch verkoper met abonnementenverkoop voor een hotel. Het grappige was, dat ik op basis van mijn stem, twee maal serieus een baan aangeboden kreeg. Bij één ben ik gaan werken om afspraken te maken voor hypotheek- en verzekeringsadviseurs.

Daarna ging ik werken bij Koninklijke Uitgeverij Wegener en daar heb ik echt het salesvak geleerd. In veertien jaar drie afdelingen opgezet, veel mensen ingewerkt en gecoacht. Maar ik was onrustig en wilde iedere vier jaar iets anders.  De laatste functie was salesmanager Speciale Uitgaven in Zwolle. Hele drukke baan, veel deadlines, veel mensen aansturen om alles goed te regelen.

Ondernemer

En toen werd ik 40 en toen dacht ik ‘Wat wil ik nu eigenlijk?’ Ik wilde nog steeds (al vanaf mijn 18e) eigen baas zijn. Wat hield mij dan tegen? Dat was zekerheid. Ik verdiende leuk, had een auto van de zaak en kon eigenlijk alles doen wat ik wilde doen. Toen heb ik besloten, in overleg met het thuisfront om toch de stap te wagen en zelfstandig ondernemer te worden.

Ik besloot dus eerst om ondernemer te worden en toen ging ik bedenken wat ik dan zou gaan doen. De meest wilde ideeën heb ik gehad, van een bed and breakfast tot verkoop van ecologische producten. Maar uiteindelijk viel het kwartje en besloot ik te gaan doen waar ik goed in ben en dat is verkopen. Waarom zou je die kennis niet delen?
Zo ontstond 121salestraining. Een trainingsbureau gespecialiseerd in individuele trainingen, zodat de lesstof kan worden aangepast op de persoon en er kan worden gekeken wat past bij iemand.

In de loop van de tijd kwamen er steeds meer ondernemers op mijn pad en in 2011 heb ik Vindjeklant.nl opgezet, speciaal voor ondernemers. In 2012 is 121salestraining gefuseerd met Vindjeklant.nl en ben ik onder die naam verder gegaan.

Hobby’s

Ik hou van wandelen en fietsen en de natuur. Sinds april 2014 heb ik een fantastische hobby, namelijk roeien. Roeien is een technische sport waarbij je blijft leren. Als je met meerdere mensen in de boot zit moet je samenwerken om vooruit te komen. Je kunt het wel vergelijken met ondernemer zijn: soms doe je het alleen en soms doe je het samen met anderen.

In april 2015 ben ik vrijwillige natuurgids bij Staatsbosbeheer. In de prachtige bossen van Vierhouten en Speulder en Sprielderbos verzorg ik samen met een andere gids wildexcursies naar de Wildarena in een stiltegebied en na zonsondergang. Na een uur in stilte in de Wildarena is mijn batterij weer opgeladen. Ontzettend mooi om te doen en vaak zien we ook wild. Ik vind het fantastisch om deze ervaring te delen met klanten die mee gaan de natuur in. Kijk hiervoor verder op de pagina heisessies.

In 2016 ben ik gestart met het geven van instructie aan beginnende roeiers. Super leerzaam om te doen omdat iedereen op zijn eigen wijze informatie tot zich neemt en het is boeiend om het zo uit te leggen dat de ander het oppikt. En ik leer er zelf ook weer van.

Ondernemende groet,
Adinda Keizer
06-22 33 05 31