Trainingen

Praktische trainingen

Vindjeklant-Academie voor ondernemers

Als ondernemer is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van trainingen. “Ik heb geen ervaring met verkopen en nu moet ik zelf mijn opdrachten binnenhalen. Hoe ik dat moet doen?”. Dit is een veelgehoorde uitspraak tijdens de trainingen van Vindjeklant.nl.
Speciaal voor ondernemers is er de Vindjeklant-Academie! In 7 stappen succesvol naar nieuwe klanten.
Lees meer….

Voor bedrijven en medewerkers

Als bedrijf wil je graag dat alle medewerkers klantvriendelijk zijn en dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Als eerste zet ik hierbij het Vindjeklantspel Merkwaarden in om op een leuke manier te ondervinden waarom zij denken dat de klant bij het bedrijf zaken doet. Daarna is het helder waar de knelpunten liggen en kan er een training op maat worden aangeboden of eventueel individuele sessies. Alles draait om commerciële onderwerpen als verkoop, klantvriendelijkheid, non verbale communicatie en het binden van klanten.

Kennismaken

Ik ga graag eerst met je in gesprek om kennis te maken. Bel me gerust op 06-22330531 of stuur een mail.

Online verkooptraining!
Training volgen wanneer het jou uitkomt…

Via Studytube is het mogelijk om mijn verkooptraining online te volgen. Je kunt de training van achter je computer volgen wanneer het jou uitkomt. Als je geen tijd meer hebt dan kun je de volgende keer verder waar je was gebleven. Het is een basistraining in acquisitie: ‘Verkopen zonder te verkopen‘.