Heisessies

Individuele aandacht voor jou en je bedrijf

Ondernemer = duizendpoot

Vanaf het moment dat je ondernemer wordt, moet je alles kunnen. Veel ondernemers vinden het lastig om zichzelf en hun product of dienst te verkopen. Je bent goed in wat je doet maar voor de groei van je bedrijf heb je ook nog klanten nodig!
Ik help je met praktische ondersteuning bij het zichtbaar worden van je bedrijf in de veranderende markt, het vinden van klanten en wat je daarvoor in kunt zetten aan marketing.

Heisessie

Gedurende een dagdeel gaan we aan de slag met het commerciële deel van jouw bedrijf. Jij kunt al je vragen stellen en ik help je op een praktische en positieve manier. Kenmerkend is dat ik hierbij telkens op de stoel van je klant ga zitten en het bekijk vanuit het oogpunt van jouw klant.

Op de Veluwe in Vierhouten is een prachtige locatie bij de hei en tegen de bosrand. Een plek zonder prikkels van buitenaf waar we in alle rust aan de slag gaan met de groei van jouw bedrijf. We doen een deel van de coachsessie binnen aan tafel en we daarna naar buiten een stukje wandelen op de hei.
Buiten zijn heeft als voordeel dat je fris en helder kunt denken en met nieuwe commerciële ideeën verder kunt met je bedrijf.

Heisessie

Bijzonderheden

Duur:                         Van 9.00 tot 12.30 uur of van 13.00 tot 16.30 uur

Waar:                         Schuur op de Hei in Vierhouten

Kosten:                      € 395,- excl. BTW per dagdeel inclusief koffie/thee en wat lekkers

Bel voor meer informatie of reserveren naar 06-22 33 05 31 of stuur een mail