7 modules van de Vindjeklant-Academie

AGENDA 2018

 

Module 1: Wie is je doelgroep?

Wie is jouw ideale klant? Als je er voor kiest dat iedereen je klant kan zijn, dan is het lastig om je bedrijf zichtbaar te maken in de markt. Je kunt je marketing dan zien als schieten met hagel en hopen dat je iets raakt. Wil je doelgericht op zoek naar nieuwe klanten volg dan deze module en leer welke keuzes je kunt maken om jouw ideale klant te vinden.

Module 2: Hoe & waar ga je netwerken?

De beste vorm van acquisitie is mond-tot-mond reclame. Hiervoor heb je naast tevreden klanten ook een netwerk nodig. Hoe kom je aan een nieuw netwerk? Waar ga je netwerken en hoe? Je leert welke soorten netwerken er zijn en hoe je deze kunt inzetten voor jouw bedrijf. Een succesvol bedrijf heeft een goed netwerk.

Module 3: Waarom moet de klant bij jouw bedrijf kopen?

Veel ondernemers zitten in hetzelfde vakgebied. Hoe zorg je ervoor dat de klant weet waarom hij bij jouw bedrijf moet zijn? Wat is jouw onderscheidend vermogen? Na het volgen van deze module heb je de vijf Merkwaarden van je bedrijf helder. Je weet precies waarom de klant zaken met jou doet en niet met een ander. Je leert hoe je de Merkwaarden kunt inzetten voor de marketing van je bedrijf.

Module 4:  Fix je pitch

De elevatorpitch: Een korte, krachtige presentatie waarin je duidelijk vertelt wie je bent, wat je bedrijf doet en waarom de klant bij jouw bedrijf moet zijn. Tijdens netwerkbijeenkomsten een onmisbaar element dat ervoor zorgt dat anderen jou en je bedrijf zullen onthouden. Leer hoe je in 60 seconden je bedrijf zo kunt presenteren dat iedereen je onthoudt.

Module 5: Focus & mindset

Je bent ondernemer en doet alles alleen en je hoeft aan niemand verantwoording af te leggen. Klinkt heel mooi maar soms heb je behoefte aan iemand die met je meedenkt en je adviseert. Soms is er die onzekerheid of je het allemaal wel kan. Soms ben je de focus kwijt. In deze module leer je hoe je je mindset kunt beïnvloeden om je doel te bepalen en er voor te gaan.

Module 6: Marketing & sales

Welke kanalen kun je inzetten om bij jouw ideale klant te komen?  In deze module kijken we wat bij jouw bedrijf en je klanten past. Hierin worden zowel de online als offline mogelijkheden meegenomen. We gaan aan de slag met de boodschap die je gaat zenden naar je potentiele klanten en de middelen die je daarvoor kunt inzetten.

Module 7: Hoe voer je een goed verkoopgesprek?

Eindelijk zit je aan tafel bij je potentiele opdrachtgever…. Hoe zorg je er dan voor dat je met een opdracht de deur weer uitloopt? In deze module leer je hoe je een goed verkoopgesprek kunt voeren. Als je de juiste volgorde van het verkoopgesprek weet dan maak je meer kans op de opdracht. Daarnaast leer je hoe je de gunfactor bij je klant kunt beïnvloeden.

AGENDA 2018

Ja, ik meld me aan

Naar vorige pagina

1 module 
€ 125,- excl. BTW

3 modules
€ 345,- excl. BTW

Ja, ik meld me aan